رفتن به مطلب

اخبار اقتصادی

  • نوشته‌
    4
  • دیدگاه
    15
  • مشاهده
    907

امروز در شستا چه گذشت؟


Omid

378 بازدید

امروز نماد شستا بازگشایی شد و با افت قیمت مواجه شد. شستا به تنهایی هزار و ۵۵۳ واحد شاخص کل را پائین کشید و بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل بورس گذاشت. تابلوی امروز شستا در اولین روز کاری آن بعد از ماه‌ها توقف چگونه بود؟

658581733_.jpg.b553666e131b6cfc6c409c2cd4177229.jpg

خبر افزایش سرمایه شستا در ۲۹ آذر سال جاری آغازگر روند صعودی این نماد بود و قیمت آن تا ۱۱ هزار و ۳۲۰ ریال نیز افزایش یافت. پس از چند روز معاملاتی مثبت در ۸ بهمن با قیمت ۱۱ هزار ریال برای مجمع افزایش سرمایه بسته شد.

درخواست افزایش سرمایه ۱۰۵۲ درصدی شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی با نماد شستا سی‌ام آذرماه ثبت شد. ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۰ اطلاعیه ثبت افزایش سرمایه شستا بر روی سایت کدال منتشر گردید و این افزایش سرمایه با سهام جایزه روز ۲۷ بهمن ماه روی پرتفوی سهامداران اعمال شد.

بازگشایی شستا بدون محدودیت نوسان قیمت

این نماد بعد از ماه‌ها توقف طبق اطلاعیه منتشر شده امروز ۱۱ اسفند پس از برگزاری مجمع عمومی فوق العاده مبنی بر افزایش سرمایه، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج بازگشایی شد و در ابتدا روی قیمت ۹۰۰ ریال مچ شد.

در معاملات روز چهارشنبه، یازدهم اسفند ۱۴۰۰، شاخص کل بورس تهران با کاهش ۷۸۰ واحدی نسبت به روز دوشنبه به رقم یک میلیون و ۲۸۱ هزار و ۱۵۲ واحد رسید.  

امروز با بازگشایی شستا، پس از برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده و افزایش سرمایه، قیمت سهام این نماد بزرگ بازار کاهش یافت و با افت ۴ درصدی و با قیمت ۹۱۲ تومان معاملات امروز را به اتمام رساند، این نماد به تنهایی هزار و ۵۵۳ واحد شاخص کل را پائین کشید و بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل بورس گذاشت؛ همچنین در جدول پرتراکنش‌ترین نماد‌های بورس امروز شستا صدرنشین بود. از سوی دیگر شستا بیشترین ورود پول حقیقی بازار را داشت و ارزش تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی آن ۴۹ میلیارد تومان بود.

حقیقی‌ها امروز چقدر شستا خریدند؟

حقیقی‌ها یک هزار و ۹۱۱ میلیارد برگ سهام (برابر با ۹۱.۱ درصد) شستا را خریدند و یک میلیارد و ۳۷۵ میلیون برگه سهم برابر با ۶۵.۷ درصد از سهام این غول بورسی را فروختند.

حقوقی‌ها چقدر سهم خریدند؟

این در حالی است که سهامداران حقوقی حمایتی از این سهم نکردند و تنها حدود ۱۸۹ میلیون برگه سهم (۸.۶ درصد) از سهام این غول بورسی را خریدند و با فروش بیش از ۷۱۶ میلیون سهم برابر با ۳۴.۲ درصد از سهام شستا تاثیر منفی در شاخص را رقم زدند.

سهام شستا ۲۴ هزار و ۳۵۰ مرتبه با حجم معاملاتی بیش از ۲ میلیارد ریال معامله شد.

3 دیدگاه


نظرهای پیشنهاد شده

مهمان
افزودن یک دیدگاه ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...